YES ;D

Nu har jag fixat allt jag behöver till att fixa mitt första halsband med NAMN på ! ;D    Nu ska jag bara få tid att göra det :) Kommer en bild så fort det är klart så vill jag höra vad ni tycker (:
Kan fixa till någon om det är nån som vill ha också (:  bara att säga till ;D ♥





Det här är en riktigt gosig häst som kallas Dessie :D hon är UNDERBAR ♥♥






Kommentarer
Postat av: JhillhzaN

Wow! Det låter precis som du beskriver Olivia! Det måste ju ha hänt något hos uppfödaren, anser jag, eftersom två (vad vi vet) är livrädda för människor av det manliga könet.



Jag har bara lärt känna Olivia sen i höstas, och inte alls så ofta som jag hade velat. Men ägaren har förklarat att hon var hur glad som helst första gången dem åkte ner, andra gången var hon livrädd - det var då hon kom hem till dem.



Hon är en hund som springer, springer, springer. Eller ja, vandrar kanske man ska kalla det. Livrädd för galler, staket etc. Och det förstår jag om det jag hört stämmer. Att dem fick bo i hundgård dem första månaderna av sina liv, det är hemskt! Och när du beskriver samma sak som jag hört ägaren (Annica) förklara hur Olivia har varit och är så blir jag så arg. Vem kan utsätta några valpar för så mycket skit?!



Olivia har väldigt svårt att slappna av, hon är alltid på spänn. På promenader, inomhus - överallt. Jag började lära känna henne smått och eftersom hon verkar ta efter min tik så får hon vara med och hjälpa till.. Vi är uppe på stan, resecentrum, skogsvägar. Vi går igenom rubbet, varenda gång Olivia är hos oss.



Vi bor i Örebro, så det är inte alls långt. Och skolan i Karlstad, du får ha med hund på den va? Det är en hundskola? Jag har såå dåligt minne, men ändå vet jag nog vilken skola det är :)



Du kan ju höra av dig via mail, om du vill prata lite mer "privat" :)



[email protected]

2011-04-05 @ 08:49:33
URL: http://zheebisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0