gud vilken dag -.-'

Idag har det vart massa prat om att någon har gått in i hundstallet och eldat på den största hunden i hela hundstallet. Det skulle ha hänt någon gång mella 16-18 igår eftermiddag.
Alla tog allt detta med stort allvar och mycket liv blev det. Tills Marianne (hon har jobbat som veterinärassistent osv) kollade på hunden och insåg att detta bara var ett skav på halsen. Hon förklarade och visade hur det kunde ha gått till och visade även hur det hade sett ut om någon hade äldat på hunden med hjälp av avklippt päls (liten tuss) från en annan hund.
 Ägaren till hunden ville inte tro på det som sas från Marianne och så sa hon att Marianne hade fel osv och ägaren åkte sedan hem för att försöka slippa undan från allt.
Men det har dock varit någon i hundstallet natten mellan onsdag och torsdag och öppnat alla ute dörrar till boxarna för att alla hundarna skulle kunna springa där ifrån... Där kunde det ha hänt en massa saker om det inte var en person som upptäckte detta och stängde alla dörrarna.
Det är en hel del oroliga hundägare som nu inte vill sätta in sina hundar i hundstallet utan att det sätts upp bevakningskameror. Men det finns ett mycket enklare sett att se till så att ingen annan än personerna som har sina hundar i just den boxen kan öppna. Det är att man har ett hänglås att låsa dörren med.
 
Jag hoppas att alla ska kunna känna samma trygghet som innan med att lämna sin hund i hundstallet..
 
<3
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mikaela

...

2012-09-21 @ 13:25:52
URL: http://mikaelaheder.blogg.se
Postat av: Angelica

hänglås på dörren? om det börjar brinna då:)

Svar: aa jag vet det är ju då en annan sak.. men det skulle ju då bara vara hänglås på utebox dörrarna, inte inne.. men det är ju så att tekniskt sett går det inte men det skulle behövas :)
Madde

2012-09-21 @ 14:25:10
Postat av: Angelica

såg din förklaring till hänglåsen på facebook nu:)

Svar: okejj :)
Madde

2012-09-21 @ 14:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0